Ömsom sol, ömsom regn.

Så har väl november varit. Kanske mera mulet. Men ibland kommer solen fram, och förgyller hela dagen. I alla fall två minnesvärda soldagar. Den ena stretade vi uppför Korpberget. Ett naturreservat som är relativt nära oss. En vidunderlig utsikt över inloppet till Södertälje, och ut över Mälaren

Tillochmed en picnicbänk.

Fast vi hade, just denna dag inte ett jota med för intag, lite klantigt av mig, kan man lugnt säga, för när jag kom hem så var jag matt av vätskebrist och mat. Så nu har jag lärt mig läxan, ta med något att äta. Sen är det ju trevligt att pausa för lite fika på vägen. Och nu när mina vovvar kan hjälpa mig att bära med sina klövjeväskorna, så är det ju bara att ladda!

Den andra soldagen var just idag! En skön prommis på min favoritrunda, Talby. En perfekt slinga att gå innan jobbet.

Aska har span på nån mus eller nåt i diket.

Vi har firat Silverbröllop, 25 år som gifta, och bra över 30 tillsammans. Känns bra, tryggt och kärleksfullt. Vi for en helg till Blaxta, en svensk Vingård i Södermanland. Med guidning och provsmakning. Smakmeny till middag, och provsmakning av vin till det.

Sen har vi också firat barnbarnet Walter, som fyllde hela två år. Ett sånt kalas. Tårta, bullar, kakor. Så fint och härligt. 🥰

Söta lilla Walter.

Snart är det advent, och man undrar vart tiden far väg. Men i år längtar jag till julmånaden, vill pynta och pyssla. Fixa en gran minsann. Lysa upp med fin belysning, planera mat, och bak. Ska bli extra kul i år, av någon underlig anledning.

Önskar er alla en fin helg. Och en gång till innan jul ska jag väl få till det.

Kramar till alla. ♥️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ömsom sol, ömsom regn.

  1. Grattis till er 🤗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s