Nu går vi mot advent.

1:a advent redan i helgen. Och dags att plocka fram alla julsaker. I år ska vi ha julgran, barnbarn kommer, och då ska det liksom finnas. Alla kulorna och glitter och belysning till granen har jag gett bort, trodde väl inte jag ska ha gran mer, så nu fåran handla nytt.

En julbok har dykt upp. Hon den blev lyckad. Min snälla man har gjort en stomme, och jag klädde den med granris. Och en liten ljusslinga. Blev riktigt fin.

Hej julbocken!

Han kommer att få sällskap av tomten lite senare.

Vidare går dagarna med hundpromenader, fix i hemmet och trädgården. Två dagar i veckan ckan jobbar jag kväll, och det känns perfekt att komma ut och träffa folk och tjäna lite pengar.

Aska och jag har börjat med rallylydnadskurs. Hon är så energisk, och social, och vill bara umgås på hundvillkor. Men jag bland måste man skärpa till sig lite. Hon är ljudlig och otålig, men riktigt duktig på att lära sig, och ivrig. Lite kul med den energin.

Lite vinterjulstuk i smatten.

Livet har lättat upp en hel del, efter det trista inläggen för ett tag sen. Livet går upp och livet går ner. Det är liksom bara så. Och ibland får man välja vad man vill lägga kraft och energi på. Och just nu känns balansen bra.

Nu längtar ialla fall jag efter snö och riktigt vinterväder. Hoppas på det till advent.

Glad 1:a advent till er. ❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s