Första semesterdagen….

…firades med att dels promenera i över två timmar med Ninni. Kär kompis som bor i närheten. Taito och Loija skulle få springa lite lösa på Rugbyplanen, men då kom det en hund bakom krönet. Och då kan ju inte Taito sköta sig alls! Han drog till den där hunden och ville bara inte alls lyda matte som vart arg, frustrerad och generad. Jag brukar scanna runt och se om det finns nånting som skulle kunna distrahera Taito, men nu var vi så uppe i att prata Ninni och jag att jag inte såg mannen med hunden….Nävål, inget farligt hände, Taito skulle liksom aldrig göra nånting farligt med nån annan vovve, men man vet ju inte om den andra hunden skulle göra nåt farligt med Taito. Ujuj, jag vet inte riktigt hur jag skall få bort det där ”döva” som dyker upp när nån annan hund är i antågande. Lite pinsamt är det.

Sen har jag städat, och skurat….vad annars skall man agna sig åt på semestern?? Badrum och spisen, ingen lek kan man säga.

Lägger upp en riktigt söt bild på Taito som valp, tillsammans med sina syskon. Vilket gäng. Paradis heter det ställe där hans uppfödare bor.

Våran Piff längst till höger.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Första semesterdagen….

  1. Marie G skriver:

    Härlig bild på Taito:) Ja i morgon HOPPAS vi på SOL, Sol…sol!!!!!!
    Kramisar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s