Vilken Helg!

Vädret har varit svinkallt, men helt underbart solmässigt sett. Vi har tagit långpromenader både igår och idag. Alla har haft rimfrost i skägget. Solen har värmt ordentligt när man har vänt ansiktet till. Jag och Taito åkte lite skidor till och med. Han ville väl inte riktigt, men jag tyckte att han gott och väl kunde göra mej sällskap i spåret. Jag skippade både sele och koppel och han fick springa fritt i spåret. Som väl är så är det ju inget preppat spår som ligger så till att allmänheten bara skall åka, utan detta lilla spår ligger på fältet utanför vårat hem, och har gjorts av en kompis till mig. Och hennes vovve springer också i spåret, så det är helt okay med jycke på skidspåret. Han var väl lite skeptisk, och höll sig på behörigt avstånd, men två varv kunde vi göra, sen fick vi gå hem och vila lite. Vi hade ju trots allt varit på långprommis alldeles innan. Men det var inte svårt att njuta i solen.

Lite sköna vinterbilder. Ingen kan ju säga att det inte är vackert ute nu!

Igår var vi hos min bror för att fira min pappa som fyllde år igår. Anders bjuder alltid på väldigt god mat, och dricka, så kvällen var riktigt lyckad, och pappa var glad, för han trodde nog inte att det skulle gå så bra som det gjorde att vara ute och fara med sitt nya knä. Men han tog sig fram, och det var huvudsaken. Trevligt, trevligt.

Nu har jag semester en vecka, och jag skall njuta och slappa och vara ute i solen, om det blir nån sol.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s