Lite kallt och plågsamt.

Alltså…-22,1 grader vid uppvaknandet i morse! Huvva huvva. Dagen var helbokad kan man säga. Jag skulle vara hos Tandläkaren kl 10.00 men det vart inställt, och som tur var så fickl jag komma lite senare, typ 11.30. Passade finfint. Först gick jag ut med Marie och Sheltieligan. Vi var ute vid 8.30 tiden, och det var minst sagt myggfritt! Vi gick upp mot masten, och där kunde även mina vovvar springa lösa. Dom har kul våra doggar. Tror jag i alla fall. Skönt att kuta runt lite. Men det gäller att man rör på sig, för om man stannar det minst så fryser man häcken av sig. Både Marie och jag och vovva fick rimfrost i håret.

Solen sken, och den värmer riktigt bra numera. Men att sätta sig att sola…..njae, det får vänta.

Sen till det lite plågsamma. Jag har känt av en tand lite grann, så där som att det ilar in den. Och jag kan ju bara säga, att min tandläkare har inte blivit rik på mej inte! Jag har nog inte lagat ett enda hål hos henne. Och jag har varit patient där i mer än 20 år! Så jag är tacksam för det. Men nu, som sagt var det nåt som inte stämde. Och det var bara att krypa till korset….eller tandläkaren då. Men som tur var…så var det ne gammal amalganlagning som hade tröttnat. Jag fick bedövning, för det skall man ha, och MYCKET bedövning. Till och med halva näsan kändes bedövad, skönnt. Sen kunde hon borra och borra, så gott hon ville. Men jag är ju så nojig när det gälle tandis. Jag tycker att det trots allt är himla jobbigt med att bli grävd i munnen, borrad i tanden, man känner sig så utlämnad. Men, duktig som hon är, Magdalena, så var hon lugnande, och duktig. Så hon kunde borra och dona bäst hon ville. Och efteråt känner man sig så stolt så stolt. Så jag gick och handlade 2 st klänningar till sommaren…på REA! Bara för att jag är så duktig, jag fick ju inget bokmärke…..

Och kylan hänger i, gick just en em promenad, och det var kallt och kyligt fortfarande. I morrn skall vi då äntligen upp till Johan och Fria hundar, dit vi inte kunde ta oss förra gången pga av snöoväder. Nu för vi se hur tågen går pga kylan….

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite kallt och plågsamt.

 1. Marie G skriver:

  Tack för sällskapet & du är helt klart värd 2 klänningar:))
  Kramisar från Marie med Sheltiligan

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Tack själv! Jorå, jag kände att jag var det…

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s