Det blir inte alltid som man har tänkt sig…..

Det där med familj är inte alltid helt lätt. Och ibland skiter det sig rejält. Hjärtat blir ömt, sömnen uteblir, och det känns som om man vill gå i bitar. Jag tänker inte gå in i detaljer, men just nu är jag ledsen ända in i hjärteroten, och det känns riktigt tungt.

Och vad jag har lärt mig av livet, som har gått upp och ner, är att ett tag sörjer man och ältar, sen får man fan i mej gå vidare en stund. Annars stannar ju hela livet och man blir levande död. Det har jag lärt mig, även om det är tungt, svårt och näst intill omöjligt. Men man måste.

Och mitt liv skulle stanna totalt om inte mina lyckopiller fanns, mina hundar, och min man. Det gör att man går upp på morgonen, och fortsätter att sträva framåt. Kämpar.

Jag tar långa promenader, och tankar energi utefter Mälaren rand. Känner mig lycklig över att ha naturen så nära, och ändå bo centralt.

Och hösten känns som en favorit. Svalt, vackert och lite lagom mörkt.

Och om och när solen sken ner blir man överväldigad av det vackra. 😊

Snart är oktober slut, och jag fattar inte hur fort tiden har gått. Det rusar verkligen i orkanfart.

Önskar alla en fortsatt fin Höst, fast snart börjar vintertid och vintermånad. Ska bli skönt att tända mera ljus, och krypa upp under en filt och mysa lite….

Kramar till alla♥️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det blir inte alltid som man har tänkt sig…..

 1. Anki skriver:

  Ja, så är det … livet är inte alltid lätt och ibland får man ta emot riktiga ”käftsmällar” … ändå måste man på något vis gå vidare.
  Bra att du har dina lyckopiller!
  Ta hand om dig!
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s