Mardröm….

…. imorse, vid morgonpinken, så försvann min unghund Cacha!!! I två timmar var hon på rymmen i mörkret! Den frustration man känner finns inte ord för! Mörkt och eländigt. Det var ju ingen de att ge sig ut och leta!! Bara att vänta och vanka från fönster till fönster. Man ser ju förbaske ingenting!!

Avbokade jobbet, och fortsatte att vanka av och an. Och helt plötsligt så stod hon där, utanför dörren, efter två timmar!! Överlycklig, törstig trött och hungrig!

Nu sover hon, och jag pustar ut i soffan!!! Vilken start på veckan….

Och idag var mannens första jobbardag, sen innan jul. Jag har redan jobbat tre dagar förra veckan, så jag är inne i rullen redan, vilket är skönt och helt okay!! Ledigheten har varit så skön och fin. Man skulle kunna säga att det har varit helt perfekt! Känner mig redo att ta tag i det nya året och nya saker som ska hända!!

Utbildningen till hunduppfödning är bara rolig. Jag fick en veckas jullov. Det är ju himla kul att uppleva att saker fortfarande fastnar, och stannar kvar i skallen, trots åldern! Men mycket är väl för att det är så roligt också! Nu är det bara ca tre månader kvar av kursen och hittills är allting godkänt. Så kul och glad för det!

Nu fortsätter jag att koppla av efter morgonens pärs!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Mardröm….

 1. Usch vilken start på dagen! Men så skönt att hon kom hem av sig självt. ❤ Man hinner bli så rädd och tänka så många tankar när de försvinner sådär.

  Gillad av 1 person

 2. Anki skriver:

  Så jobbigt … inte alls någon bra start på dagen! Tur hon kom hem oskadd i alla fall! Många tankar hinner fara runt i hjärnan!
  Kul att du fortsätter med hunduppfödarutbildningen – kunskap som du säkert ska få nytta av någon gång …

  Gillad av 1 person

 3. Anne skriver:

  Fy bubblan så hemskt! Jag blir alltid lätt hysterisk om hunden försvinner (eller blev, när jag hade hund). Det hände egentligen bara en gång men det var banne mig en gång för mycket. Jäklar så nervös man blir. Skönt att det gick bra med Cacha i alla fall, bushund 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s