Livet rullar på!

Och man har, som sagt, kommit in i jobblunken, kvarnhjulet, och nöter på med jobb och vovvar. Nu är jag ledig ett par dagar och ska försöka få lite nytta gjort i huset.

Men först så ska jag till veterinären med min gamling Dubban. Hon pinkar och bajsar inne varje natt, och jag börjar undra om hon är inkontinent, efter fem kullar.?! Ungefär som människor kan bli på gamla dagar.. Den nya taktiken är att ha sovrumsdörren lite öppen, så hon kan komma in och väcka mig vid halv fem, fem tiden! Då går vi ut, Cacha hakar ju på, och de gör ifrån sig, sen går vi in igen, jag kryper mer i den fortfarande varma sängen, och jag slipper mocka och moppa köket kl 6 på morgonen! Jag är skittrött, för jag somnar inte om, det kanske kommer att gå med tiden, men just nu ligger jag och funderar hit och dit på olika saker. Nu får vi se vad vetten säger i em, så vi kör väl på i den här ordningen ett tag till.

Vädret har inte varit kul på sistone! Blåst och stormat i flera dagar. Som vanligt kommer den bistra vintern i januari! Och jag har för första gången känt att det är trögt och segt att cykla till jobbet i detta väder! Jag antar att det är åldern som håller på att komma ifatt. Eller nåt… I alla fall så är det ju inte kul med motvind hela vägen till jobbet, och att vinden vänder lagom till hemfärd, är ju inte heller kul, men så är det, varje gång det blåser..

Idag är det friskt och kallt, och blåsigt, och snart drar vi ut på prommis. I blåsten, får väl passa upp så man inte får ett träd eller gren i huvet!

Önskar alla en fortsatt fin vecka!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Livet rullar på!

 1. Anne skriver:

  Oj, det låter inte kul att hon inte kan ”hålla tätt”. Hoppas det finns någon bra lösning på problemet.
  Vädret är som det är är just nu, här har det förvisso varit skapligt utöver igår när det började blåsa som attan men det försvann sen framåt natten igen. Kallt och eländigt är det i alla fall!

  Gillad av 1 person

 2. Anki skriver:

  Hoppas veterinären hittar något som orsakar besvären och att ni kan få hjälp med bekymren – inte kul att städa golv varje morgon, eller gå ut så tidigt och inte kunna somna om.
  Vädret är inte det roligaste – blåsten är det som känns värst … brrr!
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s