Hinner inte med….

…..att blogga!! Jag är ledig och då finns det massor med andra roliga saker att göra! Typ att städa, badrum, njae, luras lite..

Vädret har slagit till med riktig kyla! I alla fall om man jämför. -13 i flera dagar! Det är riktigt kallt! Man kan inte vara ute hur länge som helst, det blir svettigt, snorigt, och kallt! Fast samtidigt gillar jag detta! Det ör rent, ljust, och framförallt vackert! Och sötare snövovvar får man leta efter!

Dom trivs i alla fall i detta väder!

Vacker soluppgång i kylan! Att våren känns väldigt långt borta nu, är ju helt klart sant! Men lyllos alla barn med sportlov, som stannar här på orten! Dom har tur. Finns hur mycket snö och pulkabackar som helst! Bara å åk!

Sen, för att inte frysa för mycket om fingrarna, har jag stickat vantar, osymmetriska som vanligt! Men denna gången ör det faktiskt lite på flit! Tänkte att om jag skiter i färger och utseende, och bara stickar efter hur restgarnerna vill sig, så blir det som det blir! Osymmetriskt!! Skitsamma, dom kommer att fylla sin funktion, det är ett som är säkert!

Och, faktiskt så är det så att bilden ljuger lite, dom ÄR lika stora!! Vilket inte är vanligt, då jag ska två av något….typ sockor, eller vantar… men denna gången blev det bra! Dom ska väl kanske få lite mera dekoration, men det får vänta. Nu ska dom testköras i kylan!

Och nu när bilen har farit till bilhimmelen, så kanske man skulle kunna träna sina vinterhundar att dra pulka…..

Skön andra halva på veckan!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hinner inte med….

  1. Anne skriver:

    Japp – slädhundar kan de bli (eller pulkhundar för all del men det lät inte riktigt lika bra). Jag hade en bearded collie en gång som älskade att dra – sen hade jag en akita som i vart fall ser ut som en draghund men som avskydde det 😉 Man vet aldrig med andra ord – ha ha
    Bilens termometer visade – 22,5 grader i morse. Jag får erkänna att jag inte var helt nöjd med den ordningen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s