En sån dag….

Vid ett uppvaknande av -12,5 grader ute, kan man inte bli annat än glad att det åtminstone är myggfritt!!! Efter en stund inser man att dagen kommet att bli underbar, vädermässigt sett! Solsken, vindstilla och snövackert! For ut med goaste vännerna för att spåra med vovva. Cacha fick ett fint spår av Johanna V, och nu när man ser precis hur spårläggaren har gått, kan man konstatera att hon är något virrig i sin spårning. Vill gärna testa andra spår, och virrar runt lite för att testa. Tar upp spåret igen, och virrar runt lite till… bara att träna vidare. Hon är ju duktig, och kan ju spåra, men jag vet inte om det behövs mer utmaning.

Kaffet var ju varmt och gott, och det behövdes! Kallt var det!

Sen var det hem och hämta upp svägerskan Gun, som skulle visa oss ett smultronställe! På med kaffehurran, maken bredde mera mackor, och ut igen! Långprommis utmed Halldalen! Fika vid vattnet!

Riktigt trevligt! Nu är man ju in för att sträcka ut sig i soffan. Innan dags för middag! Skön dag, trötta vovvar och riktigt riktigt trött matte:bloggare.

Fortsatt trevlig helg!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En sån dag….

  1. Anne skriver:

    Ha ha… ja det är defintivt myggfritt nu 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s