Utbrytardrotting!

Det är vår Loija det.

Jag har varit i skogen och spårat med bägge jyckarna. Loija fick ett kortare spår, men hon har verkligen klackat meningen med att spåra.  Hon gick på som hon aldrig gjort annat än tagit en massa spår. Så nu blir det till att börja med vinklar, och lite längre spår. Det var skoj att se. Taito fock ett långre spår, 600 steg, och han är ju som vanligt grym i spåret. Han missade en mellanapprot, bollen, men det var helt okay tycker jag.

Sen när jag kom hem var det dags för mat och fika. Och jag tänkte att nu är bägge vovva trötta efter allt jobb i skogen så de får vila en stund innomhus, medans jag går ut i trädgården och donar. Efter en stund kommer bägge hundarna ner till mig vid mitt växthus, jag trodde att husse hade släppt ut dom! Men icke sa nicke, det hade han inte. Så jag tog in dom efter ett tag, och gick ut igen, och vips, var där två glada vovvar med mig i trädgården igen! Men nu skulle vi allt kolla! Jag gick ut och husse höll koll….och mycket riktigt, Loija var den som ställde sig på bakbenen, och öppnade dörren! Roligt vovve det där. Hon har varit som ett plåster på mej hela dagen, jag kan inte ens gå till toa själv utan att hon gör mig sällskap. Piper och är lite gnällig….förstår int riktigt vad hon vill.

Vädret har varit underbart. Har hur mycket magkatarr som helst tack vare penicilinet för Borrelian. Trött och hängig med.

Snart är det middag sen är det bara att hoppa i säng.

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Utbrytardrotting!

 1. Ingmarie skriver:

  Jobbigt med penicillin. Bra att det finns förstås….
  Krya på dig!

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Hon kanske märker att du inte är riktigt kry?

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Nu är du här Ingmarie, förstår inte varför du ska hamna i papperskorgen!
  Penicillin är otroligt jobbigt, men bra att det finns.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s