Inte en kotte ute….

…när vädret är som detär, denna måndgasmorgon. Lite grått och trist!!?? Fast vackert. Nu kan man njuta av färgprakten. Jag var ute i mer än två timmar och gick i höstvädret.

Ragnhildborg, Bergvik, och hem. Skönt och inte mycket flanörer ute alls. Loija hon fick gå lös för det mesta, för hon är en lydig flicka, hon….när hon inte ”rymmer”.

Nu har även mina bin fått den sista behandlingen för kvalstret som tär på dom; Varroa. Oxalsyra, som finns i spenat, och rabarber. Det får dom på käften, det där kvalstret. NU är det bara vintervila som väntar, och hoppas att dom klarar sig över vintern. Alltid lite nervöst, och lite spännande.

Johanna har fått en ny arbetsplats, och hon var där för första gången i dag. Hon kom hem med ett glatt sinne, och vi fikade och åt äppelpaj, och hon berättade, att det var så trevligt med det nya stället. Jag gläds med henne, och hoppas att det ska bli bra för henne!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inte en kotte ute….

  1. härligt med morgonprommis och inte en kotte ute, fast lite trist är det allt.
    Sov gott bina, hälsar Sylvia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s