Mot nya vyer.

Johodå, nu vart det äntligen av, att resa till Johan i Solna med Taito. Han var så duktig på bussen och pendeln. Och tunnelbanan. Sen fick vi lön för mödan. Vi hade tränat bra, och Taito fick gå lös med Sally…som var en reko brud. Och det i allra värst bostadsområdet. Och vad annat var… han bar reflexvästen…med Bravur! Jag käönde mig stolt över att ha lyckats med träningen, OCH att han gjorde så himla bra ifrån sig! Alltså….JAG kan OCH Taito kan. Sen gick vi från Huvdtsa, till T-Centralen, en riktig långis utefter vattnet. Halt och vackert. Mallig matte, glad vovve, tror jag.

Och sen vart det mycket vila på tåget hem.

Nu skall v träna mera på möten och på att kunna gå nära när jag ber om det, och det utan koppel. Jag har fått massor med tips och nu är det bara att sätta igång. Kanske kanske att det går att få Taito att lyda bättre när han möter andra hundar. Nöta på det är det som gäller. Det är det bästa, när man ser resultat, och får tips på en helt nytt sätt att tänka och göra. Jag är glad.

Sen har jag jobbat natt med Ingmarie! Vi är ju liksom arbetskompisar numera….inte bara bloggkompisar. Det är jätte skoj. Prata på riktigt, det tycker jag om.

Solen har strålat, det har blåst och snart är säkert snön borta. Och kan nu snön komma tidigt som denna vinter, så kan den säkert försvinna tidigt med.

Nu…Lets Dance, och lite blunda i soffan. Trevlig helg allihopa.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mot nya vyer.

 1. Marie G skriver:

  HÄRLIGT, både DU & TAITO är sååå duktiga:) Blir det ett reportage nu???
  Njut vidare av SOLEN, kramisar från Marie på landet

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Det där gillar jag med! Att prata på riktigt! 🙂 Nu hoppas jag på många, många gemensamma nattpass! 🙂 Och visst stämmer det. Att ”flit lönar sig”. 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s