Götapetter en sån helg!!!

Alltså, den började så bra! Fredagsmys, och lets dance, god mat, och så vidare. Lördagen vart helt suverän, med middag hos Svägerskan Gun och hennes Thomas. Vi gick dt, för att kunna ta ett glas gott vin, sen gick vi hem i natten. Skönt med en prommis innan man slocknar. Sen ringer telefonen kl 7.30, och väcker mig och Arne. Det är appa som har varit dålig i magen hela natten, och nu kan han inte stå på benen, så hemtjänsten fattar att beslut att skicka in honom till sjukhuset….Stackars pappsen, men det var bara stt ge sig dit för att vara med honom på akuten. Dom trodde att det ev skulle kunna vara magsjukan, men eftersom han inte kan klara sig själv, så lägger dom in honom på avd 10 i isoleringsrum. Tack och lov, för nu behöver man inte oroa sig för hur han skall klara sig själv. Stackars lilla pappa, bara elände med gubben.

Men sen hade jag nåt annat trevligt att dona med. Och det var en arbetskompis som hade ordnat modevisning. I Västerljung, långt bort, men helt klart en trevlig tillställning, som livade upp mitt sinne en hel del. Det var bara en massa lokala klädbutiker från Trosa som visade upp sina vårkollektioner. Roligt trevligt och jättefina kläder. Choklad och Lakrits affären var där och sålde godis, vilket man ju inte kunde motstå. Så jag åkte hem med en påse godis, som jag kanske delar med mig av senare. En ganska händelserik helg, kan man säga.

Johodå, en massa onyttigt men gott gott.

Och sen är det ännu en ljuvlig sak att delge: Koltrasten sjunger för fullt på kvällarna! Samt att mina bin har varit ute och bajsat! Det blev två fina saker att njuta av. Bara att samla på sig……

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Götapetter en sån helg!!!

  1. Ingmarie skriver:

    Oj oj oj! Hoppas det ordnar sig bra för din pappa!Men härligt att det var lite roligheter med! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s