Alla Hjärtans Dag!

Det brukar vi inte fira, så där hysteriskt! Blommor kan man köpa när som helst om man vill. Och igår så skulle dom frysa ihjäl i alla fall, om man skulle köpa hem, för igår var det KALLT! -22,4C när jag gick till bussen kl 05.40. Det är ju ganska kul det här med bloggandet, jag har gått tillbaka lite då och då i mitt arkiv, och där kan man se att vid den här tiden förra året, så stod jag och frös häcken av mig i Östertälje då det var – 24C en morgon! DET är nåt man har förträngt alltså. Men på sätt och vis är jag glad att det är snö och inte slask, jag kan bara inte med slasket. Igår var det jobb som gällde, men idag är jag ledig, och tar mig snart ut i snön att pulsa med vovva. Solen skiner, och man är ledig….najs.

Sen, kom det som Johanna har väntat ett tag på, PAKETET! Som hon skickade från Nya Zeeland, till sig själv. Och där fanns lite presenter till mig med!!

Bl.annat en gullig liten burk som man skall ha honung i, samt honung från Nya Zeeland. Jag blir jätteglad att få smaka god honung från andra sidan jorden. Det var mums på gröten.

Sen lite snäckor och stenar, sånt jag gillar att samla på….Det gjorde mig riktigt glad.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s