Nattugglan har vaknat!

Nu har jag jobbat två nätter, det har varit lugnt och helt okay, skönt att jobnba natt tycker jag. Enda smolket i bägaren är att man blir nervös på bussarna. Buss 770 väntar ju som sagt inte på försenat tåg, utan sticker iväg exakt på rättan tid helt utan passagerare, bra serviceanda tycker jag…NOT! Men ack vad gott man sover efter en liten prommis från bussen, gröt, och vetekornskudden. ZZZZZ!

Men idag, efter andra natten, måste man kliva upp lite tidigare, annars sitter man klarvaken till efter midnatt, inte så bra. Och när jag gick upp, så sken solen som aldrig förr, och det var bara att kasta i sig mat och kaffe och gå ut. Jag styrde min kosa mot Weda handelsområde, och Tös hundhälsa. Jag behövde inhandla nåt spray för att inte vovvarnas tassar skall bli fulla med isklumpar, som dom lätt blir. Och det fanns mycket bra grejor att botanisera bland.  Det är alternativa produkter, och jag gillar alternativa grejor att testa i första hand. Man behöver inte ta det giftigaste först. Man kan prova lite naturligare saker först.

Nu när man har kommit hem, rödkindad och skönt trött, skall det strax bli mat och Let´s Dance, jaaaa jag gillar det programmet, helt suveränt att slappa till på fredagskvällen. Imorrn fyller lilla papsen år, det blir att fira hos min bror med familj.

Trevlig helg alla vänner.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nattugglan har vaknat!

 1. Marie G skriver:

  Hejsan vännen:) Det är ngt strul med min telefon:( Vi kan väl boka en promis tid via mail i stället? För jag har oxå semester nästa vecka!!! Nåja ons-fredag….Å då MÅSTE vi träffas OM du kan för en promis!
  Ha en underbar helg i kylan, brrr själv ska jag åka till jobbet.
  Kramisar

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Vad bra med naturlig antifrys för tassarna! Och vad bra att du tycker det är bra med natten nu när jag ska börja! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s