Skitväder.

Nu har vi kommit till den perioden som det regnar, efter det att all snö har kommit! Och det betyder att man halkar omkring som en riktig snorvante i isgeggan. Inte kul, och i skogen är det riktigt blött så där kan man inte heller gå….Blä. Det är mycket bättre med lite kyla, så att man kan gå någolunda säkert. Kvällsarbete igen, men först en riktigt kul nyhet: Ellinor, mitt brorsbarn, kandiderar som Södertäljes Lucia!

Och nu skall vi rösta i Länstidningen, för andra gången i mitt liv, tror jag det blir. Första gången så var det en kompis dotter som var kandidat, men NU är det Ellinor. Jag önskar henne all lycka med att bli Södertäljes Lucia.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skitväder.

  1. Ingmarie skriver:

    Ingen ordning alls på vädret men det är bara att gilla läget… jag ska investera i ett par Yaktrax (http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=YAKTRAXWALKER)

    Gilla

  2. anncha0117 skriver:

    Ingmarie: Det där är ingen dum idee, jag har funderat i flera är på nåt sånt, men aldrig fått den där häcken ur skottkärran!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s