Så snöar det!

Då kom väl vintern med stormsteg, känns det som. Ocg stormade, nästan gjorde det. Det var inte muntert att gå hem sista biten från busshållplatsen, inte. Och till råga på allt, så åker Buss 770 ifrån stationen när tågen var ett par minuter försenat. Och ena riktiga puckon var det som svarade i telefonen när jag ringde och bad att dom skulle säga åt busschaffisen att vänta in tåget. INGEN bra start på dagen, som ju var min natt, eftersom jag hade jobbat natt.

Man blir liiiite kittslig i humöret när bussen inte kan vänta in tåget. Ofta så händer det att bussen kör iväg precis när tåget kommer, och det kan ju reta gallfeber på en ynklig pendlare. Buss 770 skall vara en matarbuss åt resenärer som inte behöver åka till Centrum. Men jag vet inte om busschaufförerna vet om det, för dom skiter fullständigt i attv ara serviceminded, Just nu: BLÄÄÄ för SL, och bussen 770 i Södertälje. Så var det sagt.

Men idag har det varit en riktigt bra dag. Vovva och jag gick till Animalen för att ge Taito lite Pedikyr. Jag har väl inte fostrat honom ordentligt, men för mig är det lögn att klippa hans klor. Han bits! Så jag hade klippkort, på Animalen, och det blev munkorg på, sen kör man! Så nu har jag, tyvärr, införskaffat en stycket munkorg, för det var väl själva Greve Hamilton, om inte jag skulle kunna fixa klorna själv, med hjälp av en assistent…Hela detta lilla kalas tog 3 timmar fram och tillbaka. Det var riktigt skönt. Sen sov vovva i ett par timmar, medans salvkokeriet var i full gång här hemma. Nu görs det klappar till kunder. Kul kul.

Ja, vi får väl se hur länge snön stannar. Men jag tycker om snö, det blir ljusare, och man ser in i skogen, när man går på skogsvägar.

Nu laddar vi om för fortsättningen på denna vecka, som blir lite lättare…hoppas jag.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s