Lite nytt….

….. under den uteblivna solen.

Snön har ju dykt upp och stannat ett bra tag, trots blask, regn och annat. Och jag planerade en skidtur med en kompis, men det började att töa, så tji fick vi. Men vi hoppas på svalare väder, för en gång ska man väl få stå på skidorna under denna vinter.

Annars rullar det på i lagom lite sölig takt. Känns verkligen som om man är pensionär på riktig. Jobbar bara lite då och då. Grannen, som vi kallar gnällspiken, förnekar sig inte. Skriker och gapar när han får tillfälle. Blir ju inte så ofta, helt ärligt och tack och lov. Men det händer nån liten malör då och nu, och då blir det liv i luckan.

Med vovvarna så går det sin gilla gång. Alla tre börjar komma in i löp. Och detta löp så ska Cacha paras igen, och naturligtvis hoppas jag på en lite större kull denna gång.

De har fått gå ett mörkerspår här om kvällen. Kolsvart och med pannlampa, trasslade vi oss genom skogen. Båda spårade som tåget. Det var en festlig upplevelse, och det blir fler gånger, absolut.

Man blir sååå trött efter viltspår i mörkret.

Sen fyllde jag år i veckan. Ett år närmare…. Vi tog bilen till Eskilstuna och hälsade på den lilla familjen. Fikade utomhus, gick en prommis, och hade det allmänt mysigt. Ett riktigt glädjepiller. Walter börjar på dagis i veckan… Jajaja jag vet att det inte får heta så längre, men jag säger så ändå.

Lilla trollunge❤️

I veckan ska jag få vaccinera mig mot Covid-19. Tack och lov för detta vaccin! Man får hoppas att det kommer att mota covid till randen av helvetet, och sparka ner det i elden. Nu är man jäkligt trött på eländet. Jag jobbar lite på sjukhuset, och känner mig ändå säker där. Men jag har inte varit i en butik för att handla sedan före jul. Vi handlar allt på nätet, än så länge. Eller inte alls också. Det är trist att inte kunna tittshoppa, välja från hyllorna i matbutiken, prova kläder för att se att de passar. Men vi kommer dit, hoppas jag. Så länge alla tar sitt ansvar, så kommer vi dit.

Idag regnar det, och planen är att åka ut och spåra. Men…vi får se, inte helt sugen, just idag kan jag säga…

Fortsatt bra vecka till alla, och var rädda om er.

Vi ses.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s