Nu börjar man komma ifatt!

Igår var jag i skogen med kompisen Marie och hennes sheltisar. Vi har en lång tradition av promenader och hundarbete. Nu lite mer sällan, men desto roligare när vi får till det! Vi hade totalt 5 jyckar som rände runt våra ben och över stock och sten! Så trevligt, och kul! Och eftersom det var tidigt på morgonen var det folktomt!

Så skönt att komma ut! Och mina vovvar tyckte nog att det var skönt att jogga runt!

Sen for jag hem och försökte få gång min bil! Det gick fint, men den är lite lömsk, som om den inte får luft ibland…. och bara dör, liksom! Men den fick en tur och skötte sig bra!!

För idag, på självaste alla hjärtans dag, ska jag träffa dottern och shoppa runt lite. Pappa fyller ju 90 år och ska få lite presenter.

Vi hade en trevlig dag på stan, hittade lite grejor som pappa behöver, åt lunch och hade det allmänt trevligt! Tom bilen gick igång med viss protest!

Och naturligtvis lite tulpaner!

Sen var det ju de där raggsockorna… det blir nåt annat. Bloggaren är en slarvmaja, och har svårt att följa mönster. Gör lite hipp som happ. Vilket gör att ingenting blir som det ska! Halsdukar är ju också bra att ha, så det blir en halsduk…..tror jag…raka rör, fram och tillbaka….är ju kul att hålla på ialla fall!

Nu har vi alla en fin alla hjärtans dag! Fast alla dagar borde vara alla hjärtans dagar, tycker jag!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s