Kultursöndag!

Så sällan som vi utnyttjar det kulturella utbudet i vår stad! Men nu blev det av. Den ständigt återkommande Täljerevyn blev en av mina födelsepresenter, och igår var det dags att se den! Ensemblen, som har hållit på i många, många år, och är  proffsiga, duktiga och väldigt roliga! Undrar bara varför man inte ser det varje år?!?! Skrattat och njutit har vi gjort!


Ny vecka med lite snö! Gör väl inget så där, men vad jag längtar efter är ljuset. Nu är det drygt att gå upp och ut med vovva på morgonen! Mörkt, mörkt.

Den lilla valpen håller på att bli rumsren, vilket är duktigt tycker jag! Och igår fick alla tre vovvarna varsit viltspår, för att dom skulle vara lite trötta och nöjda på eftermiddagen, när vi skulle bort! Cacha vill hellre tugga i sig harbajs istället för att spåra fram till klöven, men för att vara andra gången hon tar ett spår, så är det helt Okay!


Idag är jag ledig, igen! Och ska till kiropraktorn, och ner på stan för att träffa fina kompisen Ulrika! Ska bli så roligt!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s