Blev lite tungt där…..

….men nu har det lättat. Den gamle pappan fick åka en vända till åt sjukhuset igen! Med blödande magsår, kräkts blod och var onaturligt trött. Bara sov och sov. Och det fanns inget som kunde hålla honom vaken. Efter div undersökningar konstaterades magsår, eller nåt! Och vad eventuellt nåt, kan vara får vi reda på i veckan som kommer. 

Igår när jag besökte honom så satt han i alla fall uppe i stolen, och pratade på som vanligt! Det var skönt att höra och se honom, samma svammel men lite piggare! Nu kan vi gå vidare och konstatera att denna gången har sjukvården fungerat utan värre händelser än sist. Skönt att veta, att det klickar ibland! Kul att Johanna ville hänga med och besöka sin morfar.

Hans största bekymmer nu är huruvida min födelsedag kan firas eller ej! Och det är klart att vi firar den ihop! Jag ska bjuda på fika och tårta av nåt slag!  Så då blev det lugnare inför det med!

Idag är man uppe före tuppen, ut med vovva, mata dom, ut igen, gröt och kaffe till mig, och nu har dom lagt dig att vila lite. Så då kan jag blogga lite innan morgonbestyren ska till. Idag blir det hundgården för alla tre vovvar. Tur att man har lapphundar, och att de har sällskap av varandra!

Ikväll börjar yogan, och som jag har längtat! Har ju inte hunnit att yoga mer än en gång tror jag under julledigheten! Men man har ju haft lite annat att stå i, så att säga! 

Kramar till alla!❤

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s