Kalas och barnbarn!

Våra grannar tillika mannens släktingar, har firat storkalas i lördags!  90 respektive 85 årskalas! Vi blev bjudna till Salems golfklubbs restaurang och åt buffé och firade hela eftermiddagen lång! Det blev ett hälsande och presenterande, för den släkten ser man ju inte ofta! God mat och en massa gamlingar med full fart i! 


Att gubben är 90 är det ingen som tror, inte gubben själv heller!! Är man så pigg vid den åldern har jag inget emot att bli så gammal! 

Söndagen blev det en tur till familjen i Norrköping och barnbarnen! Härligt med en goding som har längtat efter farmor, värmer i hjärtat att höra! Vi har lekt med lego, räknat till 1000000000000, hoppat på ett ben i tusenmiljoner meter,  ja, sådana där saker man gör som farmor…. Det är energipåfyllande, och hjärtevärmande. 


Nu stundar ny vecka, och tiden går mot nya tider och utmaningar! Det är inte långt tills det är slut på arbetslivet på Tallhöjden, och jag kan knappt bärga mig!

Nu kör vi! 

  

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s