Och här sitter jag…..

….och är lite snorig, och kan inte träffa barnbarnen! Fy vad trist, jag är så ledsen. Jag har bokat omresan till en annan dag, och det var en resa för sig. Jag trodde nog att SJ skulle kunna ha en någorlunda bra service, men götapetter vilket system dom har! Det låste sig och gick inte att boka om, ringde till SJ som sa vänta ett tag, försökte igen och det låste sig, beslöt att sova på saken. Vaknade till en ny dag, och försökta att boka om, men det låste sig, så jag ringde och fick vänta i en kvart, sen var hon så jäkla oförskämd när jag skulle förklara vad som var fel, så hon lade på luren i örat på mig! Jag ringde om och fick då prata med en lite snällare dam som till slut hjälpte mig! Puh, inte bra för stressnerverna. Till slut blev det ombokat och jag skall väl äntligen få se mina gullisar, snart….

Så jag sitter här och tycker lite synd om mig själv. Har varit  i Ragnhildsborg med vovva, och traffade på en Ridgeback, som var villig att springa ifrån Taito, som villigt jagade. Hn var helt slut på vägen hem, och har lagat platt sedan dess. Skönt för han.

Nu ska jag samla mig till att laga middag och kanske kanske storhandla lite senare, lockar det??? Neeee. Bästa är att solen har strålat, från en nästan klarblå himmel. Sol och ljus, skönt.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s