Lite sol, och lite mulet.

Så har det varit. Vi tog en sväng förra vecka till Tullarn, och solen sken med full styrka, och det vart tre hela timmar utomhus.

 

Helgen så blev det personspår med Monica och Billbo. Han blir så glad så glad när han kommer till slutet, som är en petflaska med godis, det är grejor det!

Då måste man mysa i mossan!!

Alla tre vovvarna var så duktiga med att ta sina spår, det är så kul, och mysigt i skogen. Och fikat är det som är näst bäst.

 

 

 

Sen kan jag bara säga att det blommar i rabatterna! Ringblommor, och nu så såg jag Klöver! Lyste liksom upp det gråa och fullständigt urgeggeiga på ”rundan” idag. Vovva hade geggamoja långt upp på magen. Jag bara undrar: VART ÄR SNÖN???!!! Idag har det ju varit som ett riktigt sömnpiller. Men jag fick fart när vi kom in, moppat och städat, lagat långkok på spisen. Gått 2 promenader med vovva. Den sista var enbart för att träna Taito med reflexvästen…..som går sisådär. Han accepterar den efter ett tag, men det är ca en haltimme som ska fortskrida innan det lättar på sinnet. Sen, när man närmar sig hemmet, då kan man lätta på sinnet…..och leka liiite då…

Till och med favvokossorna tyckte nog att det var både geggigt och dimmigt.

Och nu….lite fika, TV, och natti natti.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite sol, och lite mulet.

  1. Det är härligt med promenader med 4-fota vänner, även om de blir smutsiga om magen ….. Ringblommor kan jag förstå men klöver?
    Kram Sylvia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s