Götapetter!

Vad tiden bara går! Nu har äntligen semetstern tagit slut…..vad säger jag??? Nu har den där korta semestern tagit slut!!! Vart tog tiden vägen???? Jag behöver mera ledigt!! Hallå….Men ick sa nicke, bara att hoppa på det vanliga gamla tåget till Flempan.

Summa sumarum…så hart jag haft en god och bra semester. Mycket roligt har jag gjort! Och som att avsluta det hela, så fick jag träffa det andra bonusbarnbarnet….med betoning på bonus!! André har varit på besök hos vänner som bor helt nära oss! Jag tog en prommis med vovva, och där var han, den lilla gullisen! Kram fick jag, och han tog min hand och visade mig den klätterstälnningen som var högst, och dit upp klättrade han! Himmel och plättar! Han var högt upp! Sånt där har jag vant mig av från…ungar som klättrar! Får börja tänka om…

Lilla sötgubben!

Sen har jag fått en massa sköna bilder på Domenick utav Madde!

Oj oj oj….lite ledsen va???

Sista uteliggardagen för i år…

Jahaja, och på jobbet så var det de första nätterna av en hel radda, för nu är bloggaren nattuggla. Hur det skall gå….det vet vi inte. Man måste prova, och det känns som om jag jobbar liiite mindre och blir ledig liiite mera, men, allting är ju relativt. Nästa vecka så skall jag jobba 4 nätter på raken, och det kan jag säga blir en utmaning. Men sen….blir jag ledig hela 6 dagar, Tackar tackar. Det skall bli skönt. Nybyggd arbetsplats har vi. Fint som tusan. Och kommer ni till mig, för att operar bort en liten blindtarm, eller nåt annat som ni måste bli av med, så kommer ni kanske att bo här ett tag. Med konstverk på väggen, av alla jorden bergstoppar, jag vet inte vilken topp detta är, men nånstans på jordens yta finns den.

Ljust, rymmligt, och fräscht. Vi springer omkring som tokiga, för vi hittar ingenting av allt som vi behöver, men det ger sig. Snart är vi hemma där, på det nya stället.

Och till sist, för att citera en bloggvän, Johan har blivit skolpojke!

Nu är det bara att rulla på. Hösten är skön, och det är sol och värme. Njuta i fulla drag av det, och allt annat man kan ha som är värt att leva för. Pappa är på Artusberg, och kanske blir hans knä bättre, men det rullar på och allt känns ganska bra…faktiskt.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Götapetter!

 1. Ingmarie skriver:

  Tycker i all afall det är trevligt att ha dig på jobbet. 🙂

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Ingmarie: Hahaha…Tack söta du! Kul att jobba med dig med.

  Kram
  ACB

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s