GOTT NYTT ÅR!!!!

 
 
Igår när jag gick från jobbet, så såg det ur som om vår Herre hade sprayat naturen med vit sparyfärg.
Allting var alldeles rimfrostat överallt. Det var så vackert så vackert. Vilken härlig vinter vi har haft hitintills. Jag diggar verkligen det här vädret.
Nu har smällareländet tagit fart på riktigt, och jag hoppas med hjälp av piller från vetten att det blir lite lugnare med gafflandet ikväll.
Vovvarna ficke en långprommis på förmiddagen, och samtidigt skulle jag kolla om det var okay att skida lite på våran runda…Men döm om min förvåning, när det såg ut så här, största delen av rundan. En stor skogsmakin som har röjt runt i terrängen!!!
Vad är det för fel på häst och vagn i dessa naturområden?? Hur skall det se ut där i vår, när det smälter??? Jo geggamojja upp till anklarna…
Jaja man får var glad att det röjs och står i så man kan utnyttja naturen.
 
 
Det blir annars en stilla hemmakväll, bara mannen och jag. God mat och trevligt sällskap av varandra….kan man få det bättre???
En kortare kvällsprommis med vovva, blev det, rimfrost…vackert.
 
Hoppas att alla får en riktigt härlig nyårskväll. Och så hoppas vi vl på att 2010 blir ett riktigt bra år, för världen, för alla.
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till GOTT NYTT ÅR!!!!

  1. Marie skriver:

    Jag & mina hundar diggar oxå detta härliga vinterväder:)Önskar Er Ett Gott Slut & Ett Gott Nytt År!Hoppas att 12-slaget blir lugnt….Själv är jag på landet & har det lugnt & skönt:)Syns nästa år Kramis från Marie

    Gilla

  2. Sylvia skriver:

    Gott Nytt År på er. Dags att sätta på musiken nu va? Pangandet har börjat här i alla fall…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s