Äntligen så snöar det…

 
 
Ingen kan komma och säga att det inte är himla skönt med snö. Och ingen hundägare kan säga att det inte är skönt med snö…
Inga hnaddukar som är skitiga, inga golv som är skitiga. Lite blöta, men vad gör det??? Dom är inte SMUTSIGA.
 
Har varit på begravningsbyrån….Vad mycket man skall veta om hur mamma vill ha det…Vi vet det mesta, och sen tror vi en massa.
Men vi tror att hon nu är nöjd med hur vi har valt.
 
                                                                                     
 
Hon hade utbildat sig till Diakonissa på Ersta, och dom har fredsduvan i sitt emblem, så det fick det bli på annonsen. Och orden från Psaltaren, var hennes ledord från vigseln….alltså vigseln till Diakonissa. Man vigs till det.
 
Nu är datum satt, och mycket annat ordnat, och det känns bra att få dona tillsammmans med pappa, trösta en hel del, och kramas en del.
Nu skall vi ta oss igenom alla helgerna, och det är ganska bra att ha glädjande saker att se fram emot. Trots allt så måste det finnas en del av allt, sorg, och glädje. Det går lite grann hand i hand. Och jag vet att mamma vill att vi skall vara glada för hennes skull, glada över att hon har fått frid, och glada över att hon är där hon vill vara. Så det försöker vi med, men det är svårt när sorgen bara öser över en, som en våg.
 
Nu skall jag ut med vovva, och försöka vara glad…….are…..
Snö har jag skottat, men det var inte så stor ide med det,för det har snöat igen, nästan alltihopa…Men jag är glad….för snön.
 
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Äntligen så snöar det…

 1. Ingmarie skriver:

  Jättefin! Sorg är svårt på något vis… Känslorna sköljer över en och man vet varken ut eller in. Ibland är man ledsen, ibland glad, ibland arg, ibland förtvivlad. Men INGEN känsla är "fel" och det viktigaste är att inte "stänga av" dem. Man får ta en sekund, en minut,en timme, en dag i taget och försöka kämpa på. Var snäll mot dig själv och gör allt du vet att du mår bra av.

  Gilla

 2. Sylvia skriver:

  Sorg är alltid jobbig, vilket stadium den är i. Skitjobbigt är det och jag tänker på dig Lotta. Sorgen går över så småningom och ger glädje i en liten bit av hjärtat för att alltid finnas, minnas den som var kär. kramiS

  Gilla

 3. Ann-Charlotte skriver:

  Jobbit jobbit.Men TACK för allt stöd, det värmer så mycket…Kram alla.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s