Ingen energi….

Soppatorsk, lågvatten, totalkoma. Jag har tappat energin totalt. Vet inte om det beror på sviterna efter flunsan, eller åldern, eller nåt annat man inte kan ta på. Jag går omkring som i dimma, och orkar inte ett skit. Jag tvingar mig till promenader med vovva, bara för att cracha i soffan. Tycker jag sover gott om natten, men det verkar inte hjälpa.

Men, snart stundar en födelsedag, bloggaren går in mot pensionsåldern. Jag tänkte som så, att livet är ju bra jäkla trist just nu. Restriktioner, och mutationer gör ju att man sitter i sitt hem och knappt ser nån annan än sig själv och maken. Så nu tänkte jag ha ett litet garden party. Jag bjuder in lite familjemedlemmar, och bjuder på varm korv och pilsner. Kan väl vara nåt.? Kanske att energin återkommer efter liiite kalas och trevlig samvaro.

Jag bejakar min trötthet och gör vad jag orkar, och vill.

Aska är parad och om de har tagit så blir det valpar vecka 9! Det är något att se framemot, energigivande.

Bild från dagens promenad.

Sen har vi umgåtts med våran lilla juvel i Eskilstuna. Lilla Walter. Ger också mycket energi. Vad klagar jag över, borde ju vara piggast i världen.

Och nu när helgerna är över så återgår allt till det nya normala. Det ska bli skönt, jobba litegrann, ledig myckegrann. Och väntans tider.

Allt gott till alla. ♥️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ingen energi….

  1. verolun skriver:

    Ta hand om dig, energin kommer med solljus och vårkänslor, stort grattis på din stora dag

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s