Det har minsann varit krasst……

….. med blogginlägg på sistone. Vad ska man säga? Man har mycket och inget att göra. Vi har hemester i år igen. Jag är en lat bloggare. Vi har inte ens bokat hundpanget i år! Nada, zip zero…. Inte ett jota att åka långt och bort. Tycker att det känns helt okay. Har en sliten man, som behöver loda runt lite och fixa här och där. Sommarvärmen kan man ju nte klaga på. Jag har tom badat, fem gånger. Rekord på min ära.

Har varit hundvakt åt en av ”mina” valpar. Det var skoj att träffa lilla Aila igen. Kaxig liten böna, hon som var den försiktiga lilla sprutten.

Annars orkar inte vovva m cket, har lagt några spår, och promenerar så tidigt jag bara kan, för att inte värmen ska ta för mycket. En morgon stack vi iväg för sex på morgonen, med frukost och kaffe. Till en ödslig strand. För att njuta lite innan det blev för varmt. Himla skönt, inga andra var vakna. Vovva kunde njuta, och svala sig lite i vattnet. Och vi fikade och badade. Sen, väl hemma, kunde man bara slappa i hettan.

Så går dagarna, en i taget, och vi njuter av att få vara hemma, pyssla, odla och ta det som det kommer.

Pandemin är fortfarande lite omkring oss, men kommer mer och mer i bakgrunden. Alla runtomkring oss har fått vaccin, så vi kan sakta men säkert börja umgås igen. Nu hoppas vi på att kunna strypa detta fanskap, men får nog lära oss att leva med det.

Fortsatt fin sommar.

Allt gott. 🥰

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s