Än så länge….

har vi inte frusit ihjäl. Men det är inte långt ifrån. Njae, egentligen har det varit underbara, kyliga, soliga dagar. Man har varit ute och gått, och vill knappt gå in. Men man fryser ihjäl om man inte sliter med snöskottning eller annat fysiskt arbete. Men snön har slutat komma, och nåt annat kan jag inte hitta på att göra utomhus. Förutom att promenera med vovva då, förstås. Och njuta i fulla drag utav sol och snö.

Snövovvar.

Tur att mina vovvar har päls så de klara sig utan kläder.

Jag har idkat lite vintersådd. Vitkål, dill och sommarmorötter har åkt ner i jorden, i mitt växthus, med snötäcke ovanpå. Blir det som förra året, så kommer det att växa i 180. Så spännande att se. Har planering av trädgården, så att förhoppningsvis blir det ett bra år igen.

Cacha är parad med en stilig herre. Och valpar väntas lagom till Påsk. Oh, himmel vad spännande. Att jag bara vågar göra om det igen!!! Blir en hektisk vår. Men ack så kul. Och valpköpare står på kö för att få köpa valp. Coronavalp. Hoppas bara att de kan ta hand om hunden efter pandemin, om sådär två tre år…

Lördagspromenad i solsken.

Hoppas att alla har haft en fin allahjärtans dag. ❤️

Vi ses💕

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s