Tristessen fortsätter.

Mr Corona tar nya tag och den andra vågen är här. Och det blir så trist igen. Vi kunde inte fira vårt barnbarn Walters ettårsdag tillsammans med hela familjen. Vi fick ta det på datorn, grupp messenger. Det går ju det med, men hur kul har vi ihop, seglande i cybern?

Kalas.. 🤔

Och på sjukhuset tar vi i. Skapar nya covid-platser, ställer in operationer, och anställer mera folk.

Covid utrustning light.

Jag jobbar fortfarande på sjukan, och hoppas få göra det i fortsättningen med. Det skall inte byggas om på min avdelning, tack och lov. Bara att kämpa på.

Och så gör jag lite roligt också. Viltspårar i elitklass med Cacha. Det var både kvistigt, roligt. Klurigt att lägga, och massor med krångliga vinklar och krokar. Det var så roligt att se hur hundarna fixade klurigheterna.

Div attribut för viltspår.
Och så här kan en del av spåret se ut.

Det var den roliga delen av livet. Säger bara, vad gjorde jag utan mina hundar? De är mitt livselixir.

En annan kul grej är att vi idag firar att vi har varit gift i 24 år. Och ville vi gå ut och äta? Nix. Ville jag laga mat? Nix. Så i lördags tog vi hämtmat från en finkrog i stan, och åkte hem och låtsades att vi var ute på lokal. Blev gott, lyxigt, och mycket trevligt. Sen var det bara att flytta över till soffan och softa resten av kvällen.

Förrätt
Huvudrätt.

Så nu hoppas vi på några år till ihop. Vi trivs bra ihop, gubben och jag.

Var rädda om er därute i samhället. Håll avstånd, och tvätta händerna.

Kramar till alla❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tristessen fortsätter.

  1. Grattis i efterskott 🤗💗

    Gillad av 1 person

  2. jattasblogg skriver:

    Hej. Läste din blogg, kul med hundar. Tränade brukshundar, rottweiler, och ställde ut samt var uppfödare på 70-talet. Nu är jag 73 år, spridd bc, men dr har lovat mig flera år med medicinering. Man vänjer sig, men pandemin som även tagit sig in i vårt lilla samhälle, 818 invånare, och till hemsjukvården, det gör en dyster. Men när man bor ändå i en liten villa, kan man ta sina promenader och Ica-ägaren kör hem matvarorna och volontärerna går till apoteket, då kan man leva dag för dag, läsa böcker och titta på tv. Jag har en liten bostonterrier som gör mig sällskap när jag är ute.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s