All helgona…

Har passerat. Vi har tagit det lugnt, haft besök av dotter barnbarn och måg. Vi tände ljus i trädgården, och åt pizza. Lite av en tradition, pizza och tända ljus. Walter det lilla barnbarnet, är en riktig solstråle. Nu börjar han gå, och det blir nog snart full fart framåt.

Makaroner.

Jag passade på, vid ett erbjudande, att få ett ljus tänt för pappa på en speciell plats för Covid-19 offer. Det kändes fint. Tomrummet är ff där, som ett lite hål i hjärtat.

Annars flyter livet på. Jobbar lite, umgås med min hundar mycket. Spårar och spårar, kursar och kursar. Elitspår blir nästa steg. Kul med lite utveckling. Det är Cacha som ska få utvecklas lite. Steget efter championatet. Sen kommer Aska att få gå öppenklass kurs. Hoppas på championat där med. 😊 Hon kan hon med.

Man undrar nu, om det blir samma elände med Covid-19 som det var i våras? På mitt jobb visade det sig att en sköterska var positiv med Covid-19. Som tur var så jobbade jag inte när hon var där, så risken är liten att jag har blivit smittad. Men ändå, liksom…. Man blir ju nästan sjuk av att få veta… Men nu har det gått mer än en vecka, och inget har hänt ännu… Tack och lov.

Men man undrar hur länge och hur mycket. Man börjar vänja sig, vid små sällskap, ingen shopping, inga fester…. Och det känns som om det kommer att förbli så hela nästa år med, om det fortsätter i denna takt.

Och det senaste i skörd från köksträdgården, blev en bukett med morötter.

Från mitt paradis.

Nu får vi alla ta hand om varandra, hålla distansen, och tvätta händerna.

Fortsätt fin vecka till alla. ❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s