Regn.

Det skulle bli störtskurar, åska och vedervärdigt väder. Men blev ett still regn i våra trakter. Som gjort för lite inomhus aktiviteter, typ städa…. Det var ju i helgen vi skulle bjuda lite släkt på kalas. Får bli en annan gång. Men innan regnet hann vi med en prommis till Viksbergsbadet. Där hänger en liten välkomstskylt, där mina änglavovvar Taito och Loia finns med på bilden.

Den är faktiskt plockad av nån från denna blogg, 2011 tror jag. Jag känner mig lite hedrad att dom får representera detta fina badställe, och leva vidare på det sättet. 😊

Vacker utsikt mot Mälaren.

Vi hann precis hem innan regnet kom. Tur, och skönt.

På söndagen var det dags att lägga lite viltspår. Vi åkte ut till Malmsjön, och träffade lite vänner. Vädret var fantastiskt, ville knappt åka hem. Spåren gick som tåget, skall anmäla Aska till anlagsprov mycket snart.

I väntan på spåret.

Mannen är hemma från jobbet… har diffusa symptom, och vill inte riskera att sprida nåt som absolut ingen vill ha…. ber om att få slippa få in det i huset. Är riktigt orolig, faktiskt. Han är ju den som har jobbat mest, träffat mest folk, och varit i mest kontakt med ”löst” folk….

Morgonstund har guld i mun, mna vovvar tycker att det är dags för frukost, bara att gå upp.

Ha en fin vecka allihopa. 😊

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s