Det blev höst…

Helt plötsligt, så där, pang på. Känns det som i alla fall. Man fryser lite. +9,1 kl 06 imorse vid morgonpinket. Nästan så att man ville ha vantar, för hu vad jag frös om fingrarna. Det stundar ju lite höstrusk, till helgen tyvärr, då ett litet kalas är inplanerat.

En vacker Dahlia med en liten inneboende.

I min trädgård skördar jag nästan varje dag. Gurka vitkål tomater och grönkål. En riktigt fröjd för sinnet.

Hur mysigt att ha sallad där allt kommer ifrån trädgården. 😊

Det blir definitivt att odla nästa år igen. Har redan börja planera hur det ska se ut. Tänker att jag ska utnyttja våran stora gräsmatta lite bättre framöver.

Sen har ju lilla Aska fått gå anlagskurs i viltspår, hon är en riktigt bra spårhund, som mamman sin. Borde inte vara några större problem att få fram henne till championat också. Bara att träna på.

Lilla…. Aska

Denna vecka jobbar jag på lilla Kokobello butiken i fyra dagar, sen verkar det bli ledigt i två veckor, sen går jag tillbaka till sjukhuset och jobbar på uppvaket. Det ska bli kul att träffa jobbarkompisarna igen. Corona läget på sjukhuset är ju återställt, och allt är tämligen normalt igen. Man kan bara hoppas att ingen ny större våg bryter ut. Det känns som om jag fick ett perspektiv av covid 19 när pappa gick bort i det. Men ny våg kommer säkert, folk slappnar av, särskilt de unga, som ju blir drabbade i högre grad. De gamla har aldrig varit bra på avstånd, faktiskt de värsta på att vara nära i en massa situationer. På butiken, i köer, osv. Lite trist och respektlöst kan jag tycka.

Nu huttrar vi vidare. Ta hand om er där ute, håll avstånd fortfarande.

Kramar till alla💕

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det blev höst…

  1. Anki skriver:

    Härligt med egen skörd 🙂
    Ha en bra vecka!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s