Dags igen då…..

…… att försöka skriva nåt.

Semestern har tagit slut och även jag har börjat jobba igen. Vilket känns heeeelt okay. Fyra veckor ska jag vara på Kokobellobutiken. Det är ju kul. Även på sjukhuset har jag fått mina pass åter. Och det är jättekul. Så nu kommer hösten att bli normal, vad arbetslivet beträffar.

Annars är väl inte så mycket normalt. Pandemin är fortfarande i rullning. Och jag försöker hålla distansen. Ska ju bli lite spännande och se hur man gör på sjukan nu. Man är ju ganska nära patienterna.

Jag promenerar och pysslar i min trädgård.
Åker ut och spårar med vänner och hundar. Och i helgen ska jag kursa i viltspår med lilla Aska, och brorsan Bjössi hänger på, det är ju jätteskoj. Fikat är ju jätteviktigt.

Och vi ska båda se till att våra små ska bli champions, precis som deras mamma. Och i veckan dök diplomet upp i brevlådan, så nu blir det att jaga tavelram.

Dubban har fyllt 13 år i juli, och orkar inte hänga med som förr, hon är nöjd med att vara hemma..
Vi har tagit hojen till Hedemora, och sotarmuseet, för att lämna de sista av pappas sotarminnen. Jag blir fortfarande rörd och glad över att pappa har sitt alldeles egna lilla skåp i detta fina museum. Jag är så ledsen över hans brutala död. Det tar väl året innan det bleknat och han blir som mamma, ett litet hjärta i mitt hjärta.

Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi. Lära sig lite om ett skrå som inte är som det var, nu för tiden.

Idag tänkte jag bege mig till en ödslig strand och se om jag vågar mig på säsongens första dopp. Japp, bloggaren har badat, inte, på hela sommaren…. Skämmas borde man. 😊

Ha en fin helg alla.
Håll avstånd, var rädd om er. 🤗

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s