Tiden går…..

… och det är det enda som har vett att gå, brukade pappa säga.

Så otroligt tomt utan nån gamling som går en på nerverna… För så var det ju ibland, han gick en på nerverna, så man blev blå. Och nu… så är han inte där…

I alla fall, så har ju livet gått vidare för oss som är kvar. Och semestern för mannen har gått den med. Takarbetet fortskrider och vi har haft lite hjälp av släkten.

Takpannor i massor. 😊

Min fina tik Cacha har blivit viltspårschampion. 😊 Vi gick en kurs i viltspår, och fick tamejafan till det. Hon spårade som en hund ska, i 29 graders hetta, och klämde till med en etta och hp. Bravo säger jag, stolt matte.

Superstolt matte, och hund fattar ingenting, liksom.

Och….. Så har vi varit på dop. Våran lilla gullunge Walter, som vi är mormor och morfar till, har fått sitt namn. Och det var en fin dag, med fina vänner.

Walter Hoang blir döpt.

Här är fyra generationer på morfars sida. Gammelfarmor, mamman och barnet och morfar. Så glädjande att de är tillsammans.

Åsså trädgården då!! Potatis uppäten, spenat uppäten, plocksallat uppäten. Det ger och ger. Det kommer att bli 10 st vitkålshuvuden, och bara det är en glädje i sig.

Röbetor, ärtor och tomat och gurka, växer så det knakar. Smått impad över mig själv.

Livet som odlare har varit fantastiskt befriande. Med trädgården och hundarna har jag kunnat fokusera på att livet fortsätter och att mitt ansvar är att ta hand om mig. Sorg och elände till trots, så går ju mitt liv och mina dagar vidare.

Och på måndag börjar jobblivet för ett par veckor, och sen får vi se, man kanske blir pensionär på heltid?? Jag tar dan som den kommer och bekymrar mig föga.sköna augusti är här, och det gillar jag.

Önskar fortsatt fin sommar till alla. 😊 💞

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tiden går…..

  1. veronica skriver:

    men Lotta vilken fin vitkål, hur har du lyckats? nu blir jag imponerad

    Gillad av 1 person

  2. Guldvatten is tha shit 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s