Blåser hårda vindar…

Jädrar i min låda så det tar i! Det var nästan så jag vinglade som en glad festprisse på cykeln igår, på väg till jobbet. Och bara motvind. Detta att vinden alltid vänder när jag ska hem, det tycker jag är märkligt. Motvind till jobbet, motvind hem… Konstigt.

Här går tiden sin lilla gång. Och ljuset är här, det märks, både morgon och kväll.
Vårbeuket har startat, men min förmåga att odla är typ noll….

Allt ser ut som små pyttegrässtrån som kämpar sig upp. Bara fråga om de kommer att bli nåt. Gödsel, kärlek och vatten gör kanske susen.

Sen kommer lilla dagisvovven Bjössi varje dag och förgyller tillvaron. Hur kul är inte det då, att få ta hand om”min” valp så här långt efter att han har flyttat.?? Typ skiiiitkul.

Här sitter båda syskonen med sin mamma på en sten i skogen.

Och syskonet Aila har det bra i Västerås. Hon blev biten av en hund igår, men fina valpköpare som hon har, så tog de henne till veterinären direkt och fick sitt sår behandlat. Hon mår bra och verkar inte ha några andra men av händelsen…. Puh

Och här är hon, Aila. Så lik sin mamma och bror. Och så söt!

Nu är valparna drygt fyra månader, och man undrar hur fort tiden går egentligen.

Det märker man ju på den här lilla plutten. Walter, han är en källa till glädje och lycka. Växer och frodas för varje dag.

Nu blir dat snart dags för en tur i blåsten. Bra att det blåser, för då torkar det upp.

Ha en fin vecka.

Tjillevipp och kram! ♥️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.