Nu kan det väl vara dags….

för ett nytt inlägg. Tiden går, och jag har liksom inte haft tid att reflektera på bloggen. Fast jag inte har jobbat på två månader, så har jag haft att göra, kan man säga.

Valpar som ska registreras, besiktigas, säljas och däremellan städa, plocka bajskorvar, torka kissfkäckar, ge mat, ta hand om vuxenvovvar, och allt det där andra man gör i hemmet.

Sen gick min nya telefon sönder. Och det gjorde ju inte saken bättre. Men nu är den lagad och i skcki som ny, inga fler undanflykter.

Valparna flyttade ut i början av december, i allafall två av de tre. Jag har fått så fina valpköpare, och de hamnar i så härliga hem. En av dom stannar ju kvar hos oss. Och sen har jag glädjen att få vara dagmatte åt en av valparna, lilla Bjössi. 💕

Lilla Aska, som bor kvar hos oss.


Och nu har jag börjat jobba ett par dagar i veckan. Vovvarna kan ju vara ute i hundgården, när det nu tyvärr inte är några värre köldgrader. Känns skönt att komma ut i vida världen igen.

I helgen har jag blivit firad för en födelsedag som inte har nån siffra längre, och alla tre barnen med respektive var på kaffekalas. Och de båda kusinerna fick träffas för första gången.

Domenick och lilla Walter, som han ju heter.

Nu startar ny dag och ny vecka, snart kommer Bjössi och förgyller tillvaron för mina vovvar, och jag cyklar iväg och jobbar ett par timmar.

Kramar till alla💕

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.