Tiden flyr….

Går så fort, att jag knappt hinner med. Tiden med min lilla piporkester bara rinner iväg. Dom är fem veckor nu, och om tre veckor flyttar två av dom hem till sina nya hem. Lilla Aska blir ju kvar, och det ska bli kul, men lite jobbigt att ha valp igen. Det är ju mycket jobb, men så kul jobb.

Sen blir jag ju dagis att till hanen. Och det blir också kul att följa honom på riktigt nära håll. Den andra tiken, Aila, flyttar till Västerås. Också nära och bra.

Det är ena riktiga små busfrön. Och vill ut och undersöka världen hela tiden… I ca 20-30minutrr, sen måste man sova en god stund…

Men så kul att jag gjorde detta lilla äventyret. Jättejobbigt, men jättejättekul. Och det blir flera gånger, garanterat.

Dottern är på förlossningen och försöker pluppa ut barnet. Hon har lite problem med att få igång det hela… Så vi väntar, och väntar….. Och hoppas att allt ska gå bra.

Nu myser vi vidare.

Kramar till alla. ♥️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s