Jamen nu är det välan dags….

….. att försöka åstadkomma nåt blogginlägg..

Har varit lite mycket jobb på sistone. Och semester… Och hundar.

Nu ska jag bara jobba semester ut, sen hoppas jag att huset fylls av valpar!! Cacha är parad, och ultraljud ska utföras den 10 september, så det är bara att hålla tummarna och längta tills nedkomsten.

Sen väntar ju den allra viktigaste nedkomsten, och det är ju dottern som ska till i slutet på oktober. Inte konstigt att man inte hinner blogga… Mycket att tänka på.♥️

Sen var ju semestern en riktig fullträff.

Vi for med ett glatt gäng till Italien, med hojen på släp! Och den upplevelsen var helt fantastisk. Dolomiterna var det vackraste hittills. Vinodlingar, äppelodlingar, och Krokiga vackra vägar att åka på. Lite läskigt på sina ställen. Men så vackert.

Vårat hotell, i staden Klausen.

Hårnålen!

Äppelodlingar

Val Gardena!

Gardasjön.

Ja fick ju tillfället att bli skjutsad av en riktig snabbåkare. Typ 100km/tim i kurvor, där våran trygga Harley Davidson körde 60 på sin höjd. Kändes som om man åkte bergochdalbana… Läskigt och skitkul på samma gång!

Tog även en tur till Garda sjön. Så vackert och mäktigt!

Val Gardena fick också ett besök. Vi var mycket nöjda, och betagna av den mäktiga naturen, goda maten och faktiskt, snälla bilförare som var väldigt vänliga mot motorcyklister.

Trädgården har även fått sig en holmgång, och vi har fått lite mer att pyssla med och odla.

Maken har fyllt 60år, vilket gick ganska obemärkt förbi, enligt hans önskemål.

Jodå, mycket har det varit! Och jag har haft en riktigt bra sommar och semester. Nu kommer höst och allt fint som det kommer med. Hoppas på valpar, och lite pyssel med det. Längtar riktigt mycket efter att få träffa barnbarnet!

Nu stundar prommis med vovva, kanske hitta lite svamp, och tagga för sista tre Jobbar veckorna, i man nedkomst av fyrbenta och den tvåbenta.

Önskar alla en bra höst.

Kramar till alla! 💕

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s