I’m back!

Som sagt, något skämtrött bloggare återkommer här med en uppdatering!

Mycket vatten och luft har passerat. Jag har lite nyheter. Och den bästa är att vi får ett nytt barnbarn i oktober! Våran dotter väntar smått, och blivande mormor blir smått galen! Jobbar man i barnbutik och omger sig av bebisprylar, gör att man blir smått tokig. Vill köpa allt till det lilla livet.

Numera tar ju de blivande föräldrarna reda på vilket kön barnet har. Men än så länge vet man inte. Blir ju lite mera spännande om man inte vet….. Så nu går vi i väntans tider, och är överlyckliga över händelsen. Vi ser så mycket fram emot det!

Jag har också varit på kennelträff i Svenljunga! Träffat en massa fina lapphundar som har fötts och funnits på mins hundars kennel! Det var mycket trevligt! Himla långt att köra dit, men riktigt kul!

Cachas bror Chego var där! Han var nara pilsk och hade en sak i huvet!!! Tom på sin egen syster!!! Det gillades inte av Cacha! Hon nöp till brorsan, hjälpte föga kan jag säga!

Sen har vi varit i Hedemora! På sotarens dag! Och invigning av Sveriges första skorstensfejarmuseum! Pappa, som varit sotare i över 40 år i Södertälje, har samlat på sig en hel del saker från sitt arbetsliv. Allt har donerats till detta museum. Det är ju ett yrke i stor förändring, och därför vill ett gäng entusiaster bevara dess traditioner och låta det gå vidare till nästkommande generationer! Det blev parad, med en massa sotare, tjo och tjim och massor av fina saker! Alla pappas grejor hade fått en egen monter! Så stolt! Lite synd att pappa inte riktgt kan ta del av det hela. Det sörjer jag över.

Stolt yrkeskår, där även kvinnor tar plats!! Det var ett mycket trevligt besök och en fin utflykt! Om fler har vägarna förbi!

Sen går jag naturligtvis kurs med vovva! Tre st på raken faktiskt! Lydnadskurser och rallylydnad! Och med en skendräktig tik är det en utmaning, kan man säga! Men det går, med korv och köttbullar.

Sen är arbetet i trädgården i gång. I år är vi riktigt kreativa och skapar för fullt! Mannen har gjort en vattentunna….eller ett skal till en vattentunna. Himla tjusig tycker jag!

Lite flera pallkragar och annan planering. Himla skönt att ha kunnat fixa lite. Känts som om det stått på väntelista en ganska lång tid. Men jäklar är man på g!

Nu är det helg, och dagen blir jobbig! Min bror och jag ska representera vår far i samband med bortgång av en kär vän till pappa! Han var även en kär vän till familjen! Blir lite tungt! Så nu samlar jag kraft och styrka till det.

Önskar er alla en fin helg, och tills vi ses igen; en kram!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till I’m back!

 1. Anki skriver:

  Härligt att ha ett nytt barnbarn att se fram emot! Klart du längtar!
  Trevligt att åka på kennelträff och en massa andra trevligheter – mindre trevligt med begravning förstås, men även det hör till livet,
  Ha det gott!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Men vad skojigt Lotta, stort grattis ❤️ roligt med vovva har du också, liite avis där. Kramen

  Gillad av 1 person

 3. Anne skriver:

  Oj, det har varit fullt upp ser jag. Inte undra på att du inte hinner blogga 🙂 Ibland kommer livet liksom emellan – och tur är väl det på sätt och vis. Grattis till kommande barnbarnet!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s