Nå, gott folk!

Här har jag en liten formsvacka i mitt bloggande. Vet inte riktigt vad det beror på, men skärmtrötthet, kanske… våren är ju här på riktigt, och trädgården väntar och ropar efter uppmärksamhet! Två hundkurser avklaras, och allt tar mer tid än vad som är tänkt och trott! Träning, prommisar, och arbete tar ju tid! Och skärmen får stå tillbaka!

Jag har haft barnbarn på besök, träffat dotterns nya familjemedlem; taxen Perazzi. Transpaning har det varit också! 7 st ståtliga tranor har besökt mina hoods! Kändes mäktigt! Ja sen har man ju jobbat en del också!

Jag tror det blir allt för idag! Nu går jag ut på långis, och sen cyklar ag till jobbet!

Önskar alla en fortsatt fin vecka!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nå, gott folk!

  1. Anne skriver:

    Man hinner inte allt 🙂 Ibland får man helt enkelt finna sig i att något får stå tillbaka! Låter som om livet är ganska härligt ändå! Fina foton och ha det gott!

    Gillad av 1 person

  2. Anki skriver:

    Så kul med ett litet livstecken här hos dig! Tiden går fort och det är mycket man ska hinna med … bloggandet är roligt, men man måste ha tid för det 🙂 Så himla söt taxvalp … ja, alla valpar är ju söta 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s