Man kämpar på…

… i tisdags skulle dottern hälsa på, men bestämde sig för art inte köra från Eskilstuna i detta konstiga vinterväder! Och det var klokt! Men jag hade tid hos kiropraktorn, så jag var tvungen att ge mig ut! Och tog cykeln….och det blev en resa som inte var nån lek, kan jag säga! Istället för 30 minuter, tog det 55 minuter. Och det var oplogat kan jag också säga! Moddigt, snöigt och rent sagt för jävligt! Barnvagnar och gamla med rollatorer ska stanna hemma!!

Så här såg det ut samt lite värre på vissa ställen! Sen visade det sig att jag tagit fel på tiden… vilket var bra, för då hann jag hämta andan, torka upp, och komma lite ner i varv. Det var värsta träningspasset!

Sen var det bara hem på cykeln, stanna vid Coop och ladda med en chokladkaka för att orka. Men då var det plogat, och det gick så mycket bättre! Hem och ut med vovva! Sen var jag slak kan jag säga!!

Vädret är ju, minst sagt konstigt! -12 ena dagen, och +4 dagen efter! Jag föredrar -12, kanske inte -12 men -7 typ. Det blir krispigt och lätt att andas, på nåt vis. Man kan åka skidor. Jag har inte hunnit göra det ännu. När man tänker att ”imorrn ska jag” så är det töväder då!! Men med lapphundar kan man ju promenera i kyla utan att dom fryser eller vill hem. Så det gjorde vi.

Det var lite för mycket snö för att gå på en del ställen i skogen, men vi har lite ställen vi kan springa på! Och stenar man kan hoppa upp på!

Mina studier till hunduppfödare är på sluttampen. Och hittills har allt blivit godkänt, vilket känns toppen! Har aldrig någonsin varit särskilt studiemotiverad, men nu känns det riktigt lätt och roligt. Det är ju inga högskolestudier precis, men ändå en hel del plugg.. så jag känner mig stolt, och lite mallig! Sen får vi se om det blir valpar nån gång i framtiden eller inte…

Veckorna bara susar förbi, och redan torsdag. Jobben rullar in, en del jobb rullar ut, men jag har att göra. Och snart tänker jag börja ta ut min pension, så kan jag både jobba och ha pension. Tycker jag är en bra combo.

Idag blir det en förmiddagsprommis i snömodd och slask, och jobb på uppvaket.

Sen är det fredag och helg, redan!

Trevlig helg och kram❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Man kämpar på…

 1. Anki skriver:

  Vädret är verkligen väldig fram och tillbaka! Igår minus 13 på morgonen och idag en plusgrad som nu ökat till +3.
  Härliga vinterbilder med snöiga och nöjda hundar!
  Bra tänkt med att börja ta ut pension … och fortsätta jobba! 🙂
  Kul att det går bra med pluggandet!
  Ha en bra dag och en fin kommande helg!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Anne skriver:

  Samma här med vädret, ingen ordning alls. Samma här med snöplogningen också för den delen, men inne i samhällena håller kommunen tydligen gång och cykelbanorna välskötta har jag hört.
  Pension och jobb måste vara en lysande kombo. Då blir ju jobbet liksom på frivillig basis och förmodligen så mycket roligare när man vet att man kan säga ifrån. Lite avis blir jag men det är väl min tur någon gång också 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s