Så mycket snö….

…. och så dåligt plogat! Jag har haft stora frustrationer hels veckan inför att ta mig till arbetet min cykel. Hela veckan var jag tvungen att cykla på oplogade gång och cykelbanor. Det tog dubbelt så lång tid, och var minst sagt skakigt och slirigt! Jag cyklar utefter en stor väg med mycket biltrafik, cyklister och gångtrafikanter. Och ändå så är oplogat!! Och när de äntligen fick tummen ur så föll det en halv meter snö!!! Typiskt!

Jag bestämde mig för att, för första gången på 7 år, ta bussen till jobbet i fredags!! Och eftersom vi inte bor så nära ändhållplatsen, så tar det en kvart att gå dit!

Idag får jag se hur jag gör idag. Börjar 14.00, så jag har lite tid att inspektera cykelbanorna innan det blir dags!

Om sanningen ska fram, så tycker jag det är både vackert och mysigt. Vi fick lite motion genom att skotta infarten, som är ganska lång. Tre av grannarna har snöslungor, men vi handjagar…. ännu så länge orkar vi.

Taget genom köksfönstret!

Till och med mina lapphundar har lite problem. Svårt att kissa vid sidan om, liksom. Liiite djup snö..

Nu ljusnar det tidigare, ljuset är på väg, det är så skönt och hoppfullt! Och imorrn när jag är ledig, så kommer dottern hit från Eskilstuna och hälsar på! Vi ska mysa och fika och det ska bli så trevligt!

Nu har vi ny vecka och till och med ny månad. Och jag har tagit lite krafttag med pappas bilder och album! Pappa Sture som var sotare i kommunen i 40 år! Välkänd profil i staden. Jag bjuder på några trevliga bilder!

Ha en fin vecka, och halka inte!!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Så mycket snö….

 1. Anki skriver:

  Jobbigt med all snö – jag kan inte påstå att jag gillar vintern … men det är väl bara att stå ut – och snön behövs för att bättra på det låga grundvattnet. Personligen gillar jag snön mer i smält form.
  Fina bilder – både färska och från arkivet!

  Gillad av 1 person

 2. Anne skriver:

  Jag kan nog tycka det är lite märkligt att svenska samhället helt plötsligt står handfallna för att det snöar – det är ju ganska naturligt i det här landet kan jag tycka. Ganska galet hur det blivit egentligen.
  Håller med föregående ”talare” – fina bilder, kanske särskilt de äldre. Det är något särskilt med gamla foton!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s