Här moppas det….

….bl annat! Dubban fortsätter att göra ifrån inomhus på natten! Och vi börjar fundera på om hon har blivit dement?! Hon svassar efter mig i massor inomhus, och har stenkoll på mig hela tiden. Och det är ju två tecken på att hon har förändrat beteende, vilket händer vid demens…. börjar bli lite less på att moppa vareviga morgon, men vi kämpar på. Byter foder och ser hur det funkar, men än så länge…. ingen skillnad alls!!

Veckan som gick var det jobb fyra dagar, och alla fyra gångerna på olika ställen. Spännande! Men det gick hur bra som helst! Variation förnöjer!

I helgen besökte vi MC mässan, som denna gång var på freinds arena. Trångt, ganska trevligt, och trivsamt! Vi shoppade loss på riktigt. En fin jacka till oss båda, sen något som jag berättar om lite senare!

Mycket folk var det! Och förr har det varit i Älvsjö och det var bättre utrymmesmässigt tyckte vi nog!

Sen blev det söndagspromenad i det vackra vintervädret! Vid Mälarens strand tog vi en fotopaus!

Vädret har ju varit magiskt. Lite kallt och disigt ute.

När vi kom hem så slog vi till på varm choklad och mackor, med nyinköpt skinka och salami, köpt på MC mässan.

Med marshmallows, mums!!

Helgen har också inneburit installation av fibertjänsten! Och götapetter vad det ska vara krångligt då! Och allt kablage som blir över!!! Vi har kämpat hårt, eller mannen har kämpat hårt, och ändå så blev det inte riktigt som vi tänkte oss!! En sladd som vi måste få undan på nåt vis, gick inte att skarvkoppla!! Mycket pengar kostar fiber och struligt är det…..

Gammalt som ska bort…..

Nu har jag egentid i soffan, måndag och kvällsjobb! Snart går jag ut i snön och leker lite med vovva. Ska nara…. hänga upp pinkdynan på tork efter tvätt!!

En glad och god vecka, och kramar till alla!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Här moppas det….

 1. Anki skriver:

  så tråkigt med Dubbans ofog att kissa inne på nätterna. Konstigt att det bara är nattetid … förstår att det känns oerhört jobbigt!
  Trevlig med MC- mässa i alla fall – och nya fina jackor låter som en fin investering 🙂
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Anne skriver:

  Ja kanske hon börjar bli dement, något är det ju om hon helt plötsligt ändrat sitt beteende. Trist när det blir så, hoppas det reder sig på något sätt så hon slipper känna sig orolig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s