Snart slut….

… på 2018! Välkommen 2019!! Hoppas att det blir lika trevligt som 2018! Vi har haft ett, i våra mått mätt, väldigt aktivt och intensivt år. Aldrig har vi varit s bokade på helgerna som detta år! Och sån fin semester vi hade! Lång och varm. Svettig och härlig! Kort sagt ett roligt och intensivt år! Jag är glad och tacksam!

Julen var lugn och fin. Var hos pappa och hade med fika, vörtlimpa och leverpastej. Han blev ju glad, men han blir fort trött, och det är ju så skönt att veta att han inte är ensam resten av dagen, utan har hjälp och matsällskap. Dotter med pojkvän dök också upp. Sen åkte vi hem och åt, för mycket som vanligt! Hade en fin kväll!

Sen var vi och hälsade på den här lilla gossen! Fick ge lite julklappar, och massor med julkramar! Så trevligt!

De sista dagarna har inte varit de bästa dock! Med ett skavsår som höll på att gå på sned, så har jag inte kunnat ta en enda sväng på flera dagar! Konstigt att det uppstår skavsår på hälen med gamla ingådda skor!! Och ont gör det, så ända in i norden! Använt stora stövlar som avlastar och inte skaver. Inte kul!

Och vintern håller i sig, med snö och lite kyla, det gläder mig! Och på årets sista dag ska vi åka till vänner! Vilket blir för första gången på 13 år. Tack vare skotträdda hundar. Vi har inte kunnat åka bort, eller kunnat ta hem folk. Det har varit ett hallå varje nyår! Men nu åker vi ut på landet till hojkompisar, och hundarna hänger med. Inte så skotträdda vovvar, och inte mycket fyrverkerier där ute heller!! Ska bli kul!!

Nu önskar jag alla ett riktigt Gott Nytt År🥳

Vi hoppas på ett riktigt bra 2019!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Snart slut….

 1. veronica skriver:

  Gott Nytt år till dig med, och instämmer att 2018 har varit ett toppenår, och hoppas att 2019 blir det med
  kramar till alla och med hopp om lugn nyår

  Gillad av 1 person

 2. Anne skriver:

  Gott nytt år till dig också!
  Skotträdda hundar är trist, har haft två sådana och det är alltid mycket runt sådant när det är storhelger. Min senaste, akitan, var inte skotträdd inledningsvis men blev det efter att åskan slog ner i en telemast bara 50 meter från oss när vi var ute och gick – jäklar vilken smäll. Efter det var han också skotträdd – eller i vart fall skottberörd.

  Gillad av 1 person

 3. Anki skriver:

  Ser ut som en bra julhelg med lagom firande 🙂
  Gott Nytt År!
  🍾🍸🙂
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s