Lite aningen snöpligt…

…… efter en intensiv helg, med jobb, och hundmässa, har jag äntligen kommit ifatt lite grann. Det blev en lååång dag på mässan, och lite kul!

Det snöpliga var att min lilla Cacha var förfärligt tandlös!! På riktigt. Typ fyra tänder saknas! Så det blir med all säkerhet inga valpar för henne! Och det är snöpligt! Men så är det ju med djuren, man avlar för att få bättre utslag, och ibland blir det inte som man har tänkt!! Och egentligen så var det ju inte min mening att bara ha henne till avel, hon är ju så mycket mer för mig! Hon fick ett ”good” och det var ju bra, för att vara så tandlös….

I alla fall var vi där från 8.30 till 17, lång dag! Vi stod i rasmontern för att visa upp rasen! Och det var nog mässans tristaste rasmonter! De flesta rasklubbarna piffar och pysslar för att det ska bli lite inbjudande och trevligt! Men inte Den finsks lapphundsklubben inte!!

Ett bord, och en rollup! Det var allt! Inte ens en pall att sätta ner häcken på!! Så nu har jag lovat att vara med och ansvara för att den blir roligare nästa år!! Det skall bli kul!!! Alltsomallt är jag jättenöjd med min lilla Cacha, hon är mitt finaste lilla voffse! Och så fin är hon ju, att man lugnt kan visa upp henne i en rasmonter på Älvsjömässan!!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lite aningen snöpligt…

 1. Anne skriver:

  Vad synd! Är det tänder hon aldrig fått?

  Gillad av 1 person

 2. Anki skriver:

  Tråkigt med Cachas tänder … och speciellt eftersom du tänkt ha henne i avel, men hon är ju samma gulliga hund ändå! Du får skjuta upp ditt uppfödande så länge, men med ditt intresse så kommer du säkert att komma dit i framtiden.
  Bra att du tar tag i det där med montern till nästa år! Lite engagemang borde de ju finnas i klubben, men ibland är det så att ingen orkar eller vill. Känns igen sedan jag själv varit engagerad i olika föreningar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s