Då var det dax….

….för lite vinterförkylning! Jag brukar ju vika ner mig en vecka varje år, och nu kan det vara dax. Inte tror jag att det är flunsan, ingen feber och bara fruktansvärt halsont, men man vet ju aldrig. Så nu ligger jag platt i soffan och kurerar mig efter bästa förmåga!!

I fredags hade vi vår bröllopsdag! 22 år som gifta, och 34 år tillsammans! Hu vad länge! Är så glad att vi har varandra, och fortfarande gillar att vara tillsammans! Får se om vi lyckas med 22 år till??

Efter allt slit med pappas prylar, så närmar jag mig slutet på uppdraget! Två kartonger kvar, som ska till stadsarkivet och idrottsarkivet. Resten går till second hand. Så nu minskar volymen bit för bit!

Och när vi nu har röjt undan lite av dessa saker, så börjar vi, eller vi och vi, mannen, började med nästa projekt! Ett rum i källaren, som ska bli gästrum/relaxrum!

Har man inte arbete, så skaffar man sig!

Och jag tror det blir perfekt med gästrum i källaren. Vi ska sätta in ett litet pentry, och gör det riktigt mysigt. Då kan ju ev gäster rå sig själva. Det finns ju toa och dusch där nere.

Så sakteligen börjar huset bli klart från topp till tå. Och mannen tycker att det är ett slags helande att hålla på med renovering. Och han behöver ett rejält projekt att sätta tänderna i, med jämna mellanrum. Det hjälper honom att orka med.

Sen har vi varit hos pappa och monterat ett köksbord, så man kan sitta vid ett bord och fika och umgås, när man hälsar på!

Det blev riktigt bra, tycker både han och vi! Och efter ett år snart, börjar hans tillvaro också hampa sig.

Nu ska jag kurera mig i soffan, ta en mycket kort sväng med vovva, för att få lite frisk luft!

Kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Då var det dax….

  1. Anne skriver:

    Åh krya på dig! Förkylningar är inte kul!
    Grattis till alla år tillsammans, klart ni fortsätter i samma stil – varför ändra på ett vinnande koncept 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s