Nu är det dags….

…. at skriva lite om livet i mina hoods! Det har ju hänt en del, och allt kan man ju inte återge vid ett enda tillfälle, men lite kan jag berätta.

Kusinträffen gick av stapeln förra helgen, och blev en fin succé. Inte ofta alls som vi ses allihopa på ett tillfälle! Men nu fick vi ihop det! Vi kollade på gamla foton, papper och även ljusbilder, allt från 50-talet. Våra föräldrar var mer än hälften så gamla som vi är nu! Så roligt att se, och att se tillsammans! Vi umgicks mycket på den tiden, sen avtog det hela…. vet inte varför, men så blev det! Tyvärr inga bilder från samkvämet, var alldeles för upptagen att umgås!

Mina kusiner Britt och Bosse, och lilla jag! Sommaren 1957!

Sen kom vardagen, och jag har jobbat affärstider denna vecka, på Kokobello! Kul som bara den, men fy blä för affärstider! Komma hem vid halvsju på kvällen…. jag gick ut på långprommis kl 07.00-08.00 på morgonen, för att slippa gå så långt på kvällen. Sen har man förstått att det är en större grej att köpa vinteroverall till sitt barn än att köpa en sprillans bil till familjen! Vilket fullständigt traumatiskt görande! Man kan ta två till två och enhalvtimme på sig att bestämma sig för en sån eller sån…. man undrar hur människor mår ibland?!

Sen var det lugna sköna Alla helgons helg. Det blev till att umgås med familjen, äta lite pizza, och sen gå till kyrkogården för att tända ljus och begrunda!

Så vackert och fridfullt!

Sen har man arrangerat lite belysning i växthuset! Det är trevligt! Blir en liten ljusglimt i mörkret som lyser upp tillvaron!

Nu har vi ätit, bastat och ligger i soffan som två barbapappor, och försöker hitta kraft inför en ny vecka!

Jag ska ta hand om mina vovvar denna vecka. Det har varit lite väl mycket arbete på sistone, och så blir det ju ibland. Men denna kommande vecka, ska jag bara jobba totalt tre dagar! Det ska bli skönt! Hinner man kanske blogga lite, och framförallt läsa lite av alla er fina bloggare som jag följer, och som följer mig!

Fina kramar till alla!❤️

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nu är det dags….

 1. Anne skriver:

  Så fint med växthuset! Det kommer att lysa upp tillvaron hela vintern!
  Ja ibland kan man fundera över oss människor. När det blir en så stor sak att välja ut en vinteroverall som i alla fall är urväxt till nästa år – då kan man fundera. Men personerna kanske bara lider av lite allmän beslutsångest – som jag och mina bloggteman 😉
  Men inte var ni väl två barbapappor i soffan – en barbamamma ska väl vara med också 😉

  Gillad av 1 person

 2. Anki skriver:

  Så trevligt med släktträff … och så fint det blev med ljus i växthuset!
  Jag kom osökt att tänka på Gösta Ekmans sketch ”Aftonbladet eller Expressen …” Snacka om beslutsångest 🙂
  Hoppas ni nu samlat kraft till denna nya vecka!

  Gillad av 1 person

  • anncha0117 skriver:

   Jaaa, den där med Gösta Ekman!!
   Alltså, barnen idag måste bara ha det perfekt! Med allt! Inredning av rum, leksaker, kläder! Det är fruktansvärt! Och synd om människan, smittor att om allting runt omkring är perfekt, så är även livet perfekt…
   Tror vi har samlat lite kraft! Tack snälla!!!🌸😊

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s